petak, 20. travnja 2012.

Pillow fight in Paris

7.4. je organiziran International pillow fight u Parizu ispred Sacré Coeur, nikada nisam ni na jednom prisustvovala, a odrzavaju se diljem svijeta, na zalost, jos nitko nije inicirao takav dogadaj u Hrvatskoj. Mozda ja, dogodine? :)
Kako se blizi moj odlazak iz Pariza, postajem i sve nervoznija da necu stici sve obici i da cu mnogo toga propustiti. Kako je bio dan pred Uskrs, covjek bi ocekivao izloge prepune zeceva, jaja, zelene trave... Ali ne, ovdje cak nema ni obicaja tucanja jajima.
Djeca traze jaja u vrtu, cokoladna i onda ih pojedu, eto, to im je car Uskrsa. Navecer sam s prijateljima isla u Vincennes na otvorenje izlozbe, a vecer smo trebali provesti u baru naseg prijatelja, Meksikanca koji ce izvesti vrlo zanimljiv projekt na mostu kod nacionalne biblioteke.
                               
O tome cu nesto kasnije, vrlo je zanimljivo.  No kako nismo mogli pronaci bar, uspjesno smo uletjeli u drugi gdje je izvoden mini koncert s odlicnom glazbom, inace u toj ulici ima nekoliko barova koje preporucam. Znaci Metro Filles du Calvaire, Rue Amelot.

O tome cu nesto kasnije, vrlo je zanimljivo.  No kako nismo mogli pronaci bar, uspjesno smo uletjeli u drugi gdje je izvoden mini koncert s odlicnom glazbom, inace u toj ulici ima nekoliko barova koje preporucam. Znaci Metro Filles du Calvaire, Rue Amelot, primjerice Pop In ili Zéro Zéro koji je ujedno jedan od najmanjih pariskih barova.